Борошно з Тапіока (BANH BOT LOC) для нємов, рисових листів , желе - 400 гр. Пр-В'єтнам.



185 ₴
166,50 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 1R046
+380 (50) 577-08-95
Связь -Viber, Telegram, WhatsApp- +380 (99) 562-28-56 Костюмы для фитнеса
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Крохмаль з Тапіока (BANH BOT LOC) для немов, рисових листів, желе - 400 гр. Пр-во Вьетнам.Тапіоковий (маніоковая) крохмаль
Слово тапиока походить від португальського, означає маніоковая саго, що отримується з бульб тропічної рослини маніоки.
Високий чагарник Маніок - 2-3 м заввишки - зростає в Південній Америці, і з його коренів, багатих крохмалем якраз і роблять борошно тапиоки
Борошно з тапиоки, а точніше крохмаль - вважається найчистішим, без домішок, з меншою вологістю в порівнянні з іншими крохмалями. Клейстер з тапіоковой борошна навіть більш в'язкий, ніж кукурудзяний, у нього довга текстура. У харчовій промисловості мука з тапиоки використовується дуже активно в якості згущувача в супах, соусах і підлива, а також як зв'язуючу речовину при виробництві м'яса.
Крохмаль тапиоки володіє дуже широкою сферою застосування в якості згущувача, що зв'язує агента, Текстурізатор або в якості агента, що перешкоджає утворенню грудок.
Низька температура желатинизации дозволяє використовувати тапіоковий крохмаль в супах і локшині швидкого приготування.
Тапіоковий крохмаль показує хороші результати в екструдованих продуктах. При виробництві тапіоковий крохмалю генетично змінене сировина не використовується.
Залежно від використовуваної концентрації тапіоковий крохмаль утворює як гель, так і пасту.
Слово тапиока походить від португальського, означає маніоковая саго, що отримується з бульб тропічної рослини маніоки.
Високий чагарник Маніок - 2-3 м заввишки - зростає в Південній Америці, і з його коренів, багатих крохмалем якраз і роблять борошно тапиоки
Борошно з тапиоки, а точніше крохмаль - вважається найчистішим, без домішок, з меншою вологістю в порівнянні з іншими крохмалями. Клейстер з тапіоковой борошна навіть більш в'язкий, ніж кукурудзяний, у нього довга текстура. У харчовій промисловості мука з тапиоки використовується дуже активно в якості згущувача в супах, соусах і підлива, а також як зв'язуючу речовину при виробництві м'яса.
Крохмаль тапиоки володіє дуже широкою сферою застосування в якості згущувача, що зв'язує агента, Текстурізатор або в якості агента, що перешкоджає утворенню грудок.
Низька температура желатинизации дозволяє використовувати тапіоковий крохмаль в супах і локшині швидкого приготування.
Тапіоковий крохмаль показує хороші результати в екструдованих продуктах. При виробництві тапіоковий крохмалю генетично змінене сировина не використовується.
Залежно від використовуваної концентрації тапіоковий крохмаль утворює як гель, так і пасту.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Країна виробник | В'єтнам |
Ґатунок | Вищий |
Упаковка | Пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 400 |
Культура | Тапіока |
Інформація для замовлення
- Ціна: 166,50 ₴