В'єтнамський рибний соус Преміум Ca Thu-Cot Nhi Cao Cap 38°, 750мл (В'єтнам)
440 ₴
Показати оптові ціни- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 1S027
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
В'єтнамський рибний соус в склі Преміум Ca Thu-Cot Nhi Cao Cap фортеця 38 ° 750мл (В'єтнам).
Nuoc Mam Tam Duc (Cot Ca Hong) - Рибний соус ниок мам виробництво В'єтнам.
Для тих, хто знає - незамінний інгредієнт і приправа до риби, м'яса, немам, і не только.Рибний соус - це приправа для перших і других страв тайської кухні, яку готують з засоленої риби. Порівняти популярність рибного соусу в Таїланді можна хіба що з поширенням соєвого соусу в Китаї або солі в Європі. Складно уявити якою була б всесвітньо шанована тайська кухня без цієї приправи. Поширення крім Таїланду соус отримав на Філіппінах, у В'єтнамі, Лаосі, Камбодже.Чем корисний рибний соус? Якщо говорити про продукт вищих сортів, то в ньому містяться вітаміни з групи В, які відповідають за обмін речовин, зорову функцію, вироблення гемоглобіну, стан судин, шкірних покривів і мікроциркуляції. Крім цього, в рибному соусі містяться білки, йод, фосфор, залізо, кальцій. Рибний соус - застосування в кулінарії Традиційно рибний соус в тайської кухні використовують для обсмажування риби, м'яса, овочів. Його додають в перші страви, заправляють їм салати, готують на його основі інші соуси. Дамо кілька рецептів з рибним соусом. Спробуйте заправити салат з морепродуктів або овочів і м'яса рибним соусом, змішаним з перцем чилі і соком лайма. Така заправка ідеально підійде і до приготовленої на пару морської або річкової риби. Чистий рибний соус відмінно поєднується з вареними креветками, баклажановим салатом. Звичайно, настійно рекомендується застосування рибного соусу першого або другого сортів, оскільки в продукті більш низької якості можуть міститися барвники, підсилювачі смаку, цукор. Цікава особливість якісного рибного соусу - він підкреслює аромати складових страви, але сам соус практично не чути після приготування.
Пр-во В'єтнам.
Обсяг 750мл.
Nuoc Mam Tam Duc (Cot Ca Hong) - Рибний соус ниок мам виробництво В'єтнам.
Для тих, хто знає - незамінний інгредієнт і приправа до риби, м'яса, немам, і не только.Рибний соус - це приправа для перших і других страв тайської кухні, яку готують з засоленої риби. Порівняти популярність рибного соусу в Таїланді можна хіба що з поширенням соєвого соусу в Китаї або солі в Європі. Складно уявити якою була б всесвітньо шанована тайська кухня без цієї приправи. Поширення крім Таїланду соус отримав на Філіппінах, у В'єтнамі, Лаосі, Камбодже.Чем корисний рибний соус? Якщо говорити про продукт вищих сортів, то в ньому містяться вітаміни з групи В, які відповідають за обмін речовин, зорову функцію, вироблення гемоглобіну, стан судин, шкірних покривів і мікроциркуляції. Крім цього, в рибному соусі містяться білки, йод, фосфор, залізо, кальцій. Рибний соус - застосування в кулінарії Традиційно рибний соус в тайської кухні використовують для обсмажування риби, м'яса, овочів. Його додають в перші страви, заправляють їм салати, готують на його основі інші соуси. Дамо кілька рецептів з рибним соусом. Спробуйте заправити салат з морепродуктів або овочів і м'яса рибним соусом, змішаним з перцем чилі і соком лайма. Така заправка ідеально підійде і до приготовленої на пару морської або річкової риби. Чистий рибний соус відмінно поєднується з вареними креветками, баклажановим салатом. Звичайно, настійно рекомендується застосування рибного соусу першого або другого сортів, оскільки в продукті більш низької якості можуть міститися барвники, підсилювачі смаку, цукор. Цікава особливість якісного рибного соусу - він підкреслює аромати складових страви, але сам соус практично не чути після приготування.
Пр-во В'єтнам.
Обсяг 750мл.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 750 г |
Країна виробник | В'єтнам |
Упаковка | Скляна пляшка |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Tam Duc |
Інформація для замовлення
- Ціна: 440 ₴