Соєвий соус-маринад Totaco Omáčka sojová TUONG NEP BAN 340 мл (В'єтнам)
160 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 1S401
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Соєвий соус-маринад Totaco Omáčka sojová TUONG NEP BAN 340 мл (В'єтнам)
В'єтнамський варіант соєвого соусу.
Створений з натуральних інгредієнтів, цей вишуканий соус надає незабутній
пікантний смак страв із риби
Соєвий соус, поряд з водоростями і морепродуктів,
- один з найпоширеніших продуктів, що споживаються в Азії.
Соєвий соус проводиться з клейкого рису, солі, соєвих бобів і води. Соус виходить смачнішим, якщо при виробництві використовувати дощову воду. Рис обов'язково повинен бути сорту nep cai hoa vang. Це особливий сорт липкого рису високої якості і зі специфічним ароматом, вирощений в основному в провінціях північної дельти.
Van Dinh Tinh, чия сім'я займається цим ремеслом вже 5 поколінь, сказав: «Технічно соєвий соус роблю в два етапи.
Приготований клейкий рис протягом декількох днів ферментують в інкубаційної камері. Через 5 або 6 днів рисовий кодзі, схожий на м'який торт із зеленої сочевиці, кладуть в соляній резервуар.
Це перший етап, під час якого виходить кодзі. Потім роблять соус з квасолі. Смажені соєві боби подрібнюють, потім ще раз смажать і варять протягом години. Готовий соус охолоджують і розливають по банках.
В залежності від розміру банки соус з квасолі витримують від 15 до 20 днів, а потім змішують з кодзі. Пасту кладуть назад у банки і сушать під сонцем як можна довше».
Виробництво кодзі, зване в'єтнамською мовою mốc, є найбільш складною і важкою частиною процесу приготування соєвого соусу.
Vu Thi Chat, виробник соєвого соусу з Cu Da, сказала, що якісний соєвий соус повинен бути схожий на пасту.
Вона зазначила: «Кодзі потрібно сушити як можна довше. Соус з квасолі необхідно кип'ятити і зберігати в банках в протягом 10-20 днів.
Потім соус змішують з кодзі і виходить соєвий соус. Смачний соєвий соус — солодкий. Це не залежить від того, як довго готують суміш.
Летом приготовление соуса занимает меньше времени, чем зимой. Если у вас нет хорошей техники, зимой приготовить соевый соус невозможно, когда на одну партию уходит целый месяц».
Лучшее время для приготовления соевого соуса — с апреля по август. Соевый соус из Cu Da, со своим товарным знаком, зарегистрированным Агентством интеллектуальной собственности, занимает на рынке прочную позицию. Он продается в больших супермаркетах в провинциях и городах по всей стране и экспортируется в другие азиатские страны.
Dinh Thanh Tu з Ханоя сказав: «Соєвий соус з Cu Da відрізняється від соєвого соусу Ban. Він солодший і смачніше.
Влітку з соєвим соусом дуже смачно їсти шпинат, мариновані баклажани і тушковану рибу. Під час свята Тет варена яловичина, телятина і свинина, які подають з соєвим соусом, чудові».
Соєвий соус TUONG NEP BAN складно переплутати з соєвим соусом з інших місць, завдяки його солодощі та особливого аромату.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=217&v=10l66q61oHw
Пр-В'єтнам.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | В'єтнам |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Totaco |
Тип | соус соєвий |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Вага | 340 |
Тип маринада | для мяса |
- Ціна: 160 ₴