Чорний дикий в'єтнамський рис 1кг (В'єтнам)
255 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 1R0422
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Чорний дикий в'єтнамський рис 1кг (В'єтнам)
Чорний дикий рис багатий вітамінами та мінеральними речовинами, містить у 2 рази більше білків та багато клітковини. Науковими дослідниками доведено: містить антиоксиданти. Рекомендується людям з хворим серцем, підвищеним ризиком ракових захворювань та проблемами у статевій сфері.
В'єтнамський чорний рис має легкий горіховий присмак і аромат попкорну. Варений рис подають з відвареними овочами та рисовим соусом.
Чорний дикий рис (В'єтнам) відрізняється від звичайного великою кількістю вітамінів та мінеральних речовин, у ньому в 2 рази більше білків та багато клітковини. Протипухлинні властивості чорного рису обумовлені тими самими антиоксидантами, які зміцнюють кровоносну систему і заодно перешкоджають змін у структурі людського ДНК.
Чорний рис добре поєднується з іншими видами, наприклад, з коричневим або білим довгозерним.
Як готувати чорний рис?
Бажано замочити проти ночі прохолодною водою. Вранці злив воду, всипати рис у підсолену киплячу воду з розрахунку на 1 склянку чорного рису на 3 склянки води. Готувати на невеликому вогні від 45 до 60 хвилин. Готовий рис стає більшим за сирий у 3-4 рази.
Другий спосіб швидкого приготування чорного рису:
Залити рис окропом у пропорції 1:3 і настояти під кришкою протягом години. Далі готувати за описаним вище способом.
Рецепт «Плова із чорного рису пікантного»
Інгредієнти:
1 склянка попередньо замоченого чорного рису;
1 склянка овочевого або курячого бульйону;
2 морквини, нарізані кружальцями;
1 зубчик часнику, нарізаний тонкими скибочками;
1 жменю сушеної брусниці або журавлини;
1 стебло селери, нарізане маленькими кубиками;
1 склянка яблучного сидру;
1 столова ложка олії;
1 лавровий лист;
за смаком сіль та перець.
Як готувати:
На маленькому вогні гасимо 10 хвилин морква, селера та часник. Потім додаємо туди всі інші інгредієнти, і продовжуємо гасити, поки рис не стане готовим - приблизно протягом години, під закритою кришкою.
Інші прянощі, традиційні для плову, але не вказані в цьому рецепті, додавати не варто - вони можуть не поєднуватися з журавлиною та яблучним сидром.
Характеристики товару:
Країна виробництва:
В'єтнам
Вага 1000г
Основні | |
---|---|
Країна виробник | В'єтнам |
Вага | 1 кг |
Упаковка | Пакет |
Колір | Чорний |
Вид крупи | Рисова |
Користувацькі характеристики | |
Виробник | Vinaseed |
Вид рисовой крупы | Дикий |
Форма риса | Длиннозерный |
Тип обработки | Нешлифованный (коричневый, черный) |
- Ціна: 255 ₴