Вермішель Фунчоза з крохмалю галангал Thao Huyen 500 г



384 ₴
Показати оптові ціни- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 1L601
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Заявляючи товар у нашому інтернет-магазині Sesame.com.ua , Ви отримуєте якісний оригінальний товар і оперативне надсилання + постійним клієнтам бонуси)!
Вермішель Фунчоза з крохмалю галангал 500 г (В'єтнам)
Вермішель преміумкласу — 100% порошок галангула.
Через дуже низький вміст крохмалю в ньому немає холестерину — шкідливих речовин, що погіршують діабет. Тому хворим на цукровий діабет треба додавати в щоденне меню страви з фірмової вермішелі Ланг Со і вживати вермішель замість рису, щоб максимально знизити рівень крохмального цукру. Виготовлена з крохмалю донга галангула, але вермішель із донга прохолодна, з високим вмістом клітковини, не містить жиру та додає мало калорій. Тому це чудова їжа для тих, хто хоче схуднути та зберегти свою поточну вагу. Щоденне вживання вермішелі допомагає вам контролювати розумну вагу та обмежувати споживання калорій.
Вермішель Thao Huyen dong — фірмова страва Ханоя, яка довгий час була в селі.
Дерево галангала має довгу історію вирощування в Куньміні. Понад 50 років тому мешканці сіл Лунг Ванг і Бан Лай вирощують калган, щоб отримати полуниці в їжу. 1985 року низка домогосподарств із пишності очистили землю тасадили донг, щоб розмолоти його на крохмаль, перевезти його назад і продати. У комуні цей домогосподарство популяризує спосіб її приготування з іншими.Значала тільки для їжі під час Тета, потім з'являються перехожі, які купують вермішель і повертають її в подарунок. Звідси й почала формуватися професія виготовлення вермішельних делікатесів на цій землі.
Завдяки закритій технології виробництва крохмаль калгана переробляється у смачну та поживну вермішель. У селі Со, як і раніше, віддають перевагу традиційному способу сушіння, чисту локшину вермішель сушать на сонці та на вітрі природи. Це один із секретів того, як зробити вермішель у селі Зі жувальнішою, ароматнішою і смачнішою. На відміну від локшини швидкого приготування, яку обсмажують у гарячій олії, щоб втратити всі поживні речовини, вермішель сушать, не подрібнюючи, зберігаючи водночас поживні речовини в корені. Завдяки натуральному смаку, природному кольору вермішелі без барвників або промислових барвників, як і в інших різновидів вермішелі, хрустка вермішель створила характерну особливість фірмової вермішелі Lang So.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | В'єтнам |
Вага | 0.5 кг |
Склад | крахмал галангала 100%,вода из источников |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | VINH HAO |
- Ціна: 384 ₴