В'єтнамський рибний соус Nước mắm Hạnh Phúc 60 , в склі,500 мл (В'єтнам)
На початку 80-х, Phu Quoc - Hanh Phuc рибний соус - це просто традиційна база для виробництва рибного соусу. Анчоуси з Phu Quoc давно заварюються, щоб створити рибний соус Phu Quoc з багатим смаком і кольором продукту самої південної острівної нації.
З захопленням і бажанням зробити традиційні продукти унікальними, р-н Ле Ван Нам - власник Happy Business об'єднав весь свій досвід і рішучість вивчити тип рибного соусу. Білки відмінної якості. Нарешті, після більш ніж десяти років досліджень, експериментів і досвіду багатьох невдач, процес виробництва високобілкової рибного соусу з використанням вакуумної технології в умовах випаровування був успішно застосований до нього. Високобілковий рибний соус, який традиційний метод пивоваріння не може досягти.
До 1999 року було офіційно представлено 60 ступенів білкового соусу. Відмінна якість продукції допомогло ехо бренду Happiness широко поширене. Щоб отримати назву «Щастя» як сьогодні, не можна не згадати про переваги пана Нам і процвітання, які присвятили своє серце і енергію створення цієї унікальної лінійки продуктів.Hanh Phuc Fish Sauce знаходиться під суворим контролем якості з моменту його створення за підтримки Інституту Пастера, Центру контролю якості Хо Ши Міна.
Для тих, хто знає - незамінний інгредієнт і приправа до риби, м'яса, нэмам, і не тільки.Рибний соус – це приправа для перших і других страв тайської кухні, яку готують з засоленої риби. Порівняти популярність рибного соусу в Таїланді можна хіба що з поширенням соєвого соусу в Китаї або солі в Європі. Складно уявити, якою була б всесвітньо шанована тайська кухня без цієї приправи. Поширення крім Таїланду соус отримав на Філіппінах, у В'єтнамі, Лаосі, Камбоджі.Чим корисний рибний соус? Якщо говорити про продукт вищих сортів, то в ньому містяться вітаміни групи В, які відповідають за обмін речовин, зорову функцію, вироблення гемоглобіну, стан судин, шкірних покривів і мікроциркуляції. Крім цього, в рибному соусі містяться білки, йод, фосфор, залізо, кальцій. Рибний соус – застосування в кулінарії Традиційно рибний соус в тайської кухні використовують для обсмажування риби, м'яса, овочів. Його додають у перші страви, салати заправляють ним, готують на його основі інші соуси. Дамо кілька рецептів з рибним соусом. Спробуйте заправити салат з морепродуктів або овочів і м'яса рибним соусом, змішаним з перцем чилі і соком лайма. Така заправка ідеально підійде і до приготованої на пару морської або річкової риби. Чистий рибний соус чудово поєднується з вареними креветками, баклажанным салатом. Звичайно, настійно рекомендується застосування рибного соусу першого або другого сортів, оскільки в продукті більш низької якості можуть містити барвники, підсилювачі смаку, цукор. Цікава особливість якісного рибного соусу – він підкреслює аромати складових страви, але сам соус практично не чути після приготування.
Пр-В'єтнам.
Об'єм 500мл.