Рибний соус Преміум Thuan Phat Fish Sauce 40 ° 620 мл (В'єтнам)



445 ₴
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 1SV4
+380 (50) 577-08-95
Максим (звонки и смс- Viber!)- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
В'єтнамський рибний соус Thuan Phat Fish Sauce Premium 40°, скло 620 мл (В'єтнам) Nuoc Mam Tam Duc (Cot Ca Hong) — Рибний соус неток мам виробництво В'єтнаму. Для тих, хто знає — незамінний інгредієнт і приправа до риби, м'яса, немів, і не тільки.Рибний соус — це приправа для перших і других страв тайської кухні, яку готують із засоленої риби. Порівняти популярність рибного соусу в Таїланді можна хіба що з поширенням соєвого соусу в Китаї або солі в Європі. Складно уявити, якою була б всесвітньо шанована тайська кухня без цієї приправи. Збільшення, крім Таїланду, соус отримав на Філіппінах, у В'єтнамі, Лаосі, Камбоджі.Чем корисний рибний соус? Якщо говорити про продукт вищих сортів, то в ньому містяться вітаміни з групи B, що відповідають за обмін речовин, зорову функцію, вироблення гемоглобіну, стан судин, шкірних покривів і мікроциркуляції. Крім цього, у рибному соусі містяться білки, йод, фосфор, залізо, кальцій. Рибний соус — застосування в кулінарії Традиційно рибний соус у тайській кухні використовують для обсмажування риби, м'яса, овочів. Його додають до перших страв, заправляють їм салати, готують на його основі інші соуси. Дадемо кілька рецептів із рибним соусом. Спробуйте заправити салат із морепродуктів або овочів і м'яса рибним соусом, змішаним із перцем чилі та соком лайма. Така заправка ідеально підійде й до приготованої на парі морської або річкової риби. Чистий рибний соус чудово поєднується з вареними креветками, баклажаним салатом. Звісно, настійно рекомендується застосування рибного соусу першого або другого сортів, оскільки в продукті більш низької якості можуть міститися барвники, підсилювачі смаку, цукор. Цікава особливість якісного рибного соусу — він підкреслює аромати складників страви, але сам соус практично не чути після приготування. Пр-во В'єтнам. Об'єм 620 мл. |
Характеристики
Основні | |
---|---|
Вага | 620 г |
Країна виробник | В'єтнам |
Тара | скляна пляшка |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Thuan Phat |
Тип | рибний соус |
Інформація для замовлення
- Ціна: 445 ₴