Соєвий соус маринад Totaco 750 мл
325 ₴
308,75 ₴
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 1SV5
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Соєвий соус маринад Totaco Ománeka sojová TUONG NEP BAN 750 мл (В'єтнам)
В'єтнамський варіант соєвого соусу.
Створений із натуральних інгредієнтів, цей вишуканий соус надає незабутній
пікантний смак стравам із риби
Соєвий соус, поряд із водоростями та морепродуктами,
— один із найпоширеніших продуктів, споживаних в Азії.
Соєвий соус виробляється з клейкого рису, солі, соєвих бобів і води. Соус виходить смачнішим, якщо під час виробництва використовувати дощову воду. Рис обов'язково має бути сорту nep cai hoa vang. Це особливий сорт липкого рису високої якості та зі специфічним ароматом, вирощений переважно в провінціях північної дельти.
Dinh Van Tinh, чия сім'я займається цим ремеслом уже 5 поколінь, сказав: «Технічно соєвий соус роблять у два етапи.
Приготований клейкий рис упродовж декількох днів ферментують в інкубаційній камері. Через 5 або 6 днів рисовий кодзі, схожий на м'який торт із зеленої сочевиці, кладуть у соляний резервуар.
Це перший етап, під час якого виходить кодзі. Потім роблять соус із квасолі. Смажені соєві боби подрібнюють, потім ще раз смажать і варять упродовж години. Готовий соус охолоджують і розливають за банками.
Залежно від розміру банки соус із квасолі витримують від 15 до 20 днів, а потім змішують із кодзі. Пасту кладуть назад у банки та сушать під сонцем якомога довше».
Виробництво кодзі, яке називається в'єтнамською мовою m ⁇ c, є найскладнішою і найтримнішою частиною процесу приготування соєвого соусу.
Vu Thi Chat, виробник соєвого соусу з Cu Da, сказала, що якісний соєвий соус має бути схожим на пасту.
Вона зазначила: «Кодзі потрібно сушити якомога довше. Соус із квасолі необхідно кип'ятити та зберігати в банках упродовж 10-20 днів.
Потім соус змішують із кодзі та виходить соєвий соус. Смачний соєвий соус — солодкий. Це не залежить від того, як довго готують суміш.
Влітку приготування соусу займає менше часу, ніж узимку. Якщо у вас немає гарної техніки, взимку приготувати соєвий соус неможливо, коли на одну партію йде цілий місяць».
Найкращий час для приготування соєвого соусу — з квітня до серпня. Соєвий соус із Cu Da, зі своїм товарним знаком, зареєстрованим Агентством інтелектуальної власності, займає на ринку міцну позицію. Він продається у великих супермаркетах у провінціях і містах у всій країні та експортується в інші азійські країни.
Dinh Thanh Tu з Ханоя сказав: «Сієвий соус із Cu Da відрізняється від соєвого соусу Ban. Він солодший та смачніший.
Влітку із соєвим соусом дуже смачно їсти шпинат, мариновані баклажани та тушковану рибу. Під час свята Тіт варена яловичина, телятина та свинина, які подають із соєвим соусом, чудовий».
Соєвий соус TUONG NEP BAN складно переплутати із соєвим соусом з інших місць, завдяки його солодкості й особливому аромату.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=217&v=10l66q61oHw
Вага 750 г.
Пр-во В'єтнам.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | В'єтнам |
Упаковка | Пластикова пляшка |
Вага | 750 |
Користувацькі характеристики | |
Тип | соус соєвий |
Виробник | Totaco |
- Ціна: 308,75 ₴