Пальмовий цукор Джагеррі 100% натуральний TH Duong Thot Not 1 кг (В'єтнам)
600 ₴
540 ₴
Показати оптові ціни- В наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: Palsug
- +380 (99) 562-28-56 Юлия (Одежда)
Пальмовий коричневий цукор 100% натуральний TH Duong Thot Not 1кг (В'єтнам)
Основні компоненти пальмового цукру — сахароза, глюкоза та фруктоза.
Пальмовий цукор — це випарований сік цукрової пальми. Сік пальми нагрівають, щоб випарити вологу до отримання густого сиропу, який потім кристалізується. Пальмова сахар — це живий продукт, який містить вітаміни та мінерали, а також має низький глікемічний індекс, що робить його незамінним у дієтичному харчуванні.
Пальмовий цукор приготований способом уварювання натурального пальмового соку та, на відміну від звичайного цукру, абсолютно натуральний, не рафінується й не вибілюється! Кристали пальмового цукру багаті на різні мінерали, поживні речовини, зокрема калій, цинк, залізо, а також вітаміни B1, B2, B3 і B6. У Південно-Східній Азії пальмовий цукор додається в карі, ароматні кисло-солодкі соуси, під час тушкування овочів. Може використовуватися точно так само, як звичайний цукор, тільки має ароматніший карамельний смак. Такий цукор отримують через уварювання соку цукрової пальми Arenga Saccharifera. У пальми надрізають основи стебел квітів і бічні гілки, сік збирають у контейнери, а потім уварюють до кристалічного цукру. Збирання соку для виробництва цукру можливе лише з 8-10-річного дерева в певний сезон. З одного надрізаного стебла збирають до 5-7 л соку на добу упродовж 2,5 місяців. Фасування цукру — півсфери (як на фото).
Відтворити унікальний смак багатьох азійських страв без пальмового цукру (також званого «ягре») неможливо в принципі. В Індії, наприклад, він вважається необхідним інгредієнтом карі, а в Таїланді — найкращою приправою для гострих і пряних соусів, всіляких каш, різноманітних десертів. Згідно з аювердичними канонами, цей підсолоджувач визнаний найправильнішим для людини, тому на Сході його вживання рекомендується всім, хто піклується про здоров'я і внутрішню гармонії.
В'єтнам 1кг
Основні | |
---|---|
Країна виробник | В'єтнам |
Тип цукру | Тростинний коричневий |
Упаковка | Пакет |
Вага | 1000 г |
Ціна за 1 кг | 200 |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | В'єтнам |
Форма випуску | В пакетиках |
- Ціна: 540 ₴